miercuri, 8 aprilie 2015

Prin ochii mei...

      Cred cu adevarat ca doi oameni sunt conectati intre ei prin inimile lor. Cred cu adevarat ca cei ce sunt meniti sa fie impreuna, nu vor tine cont de statusul lor, de ceea ce fac sau de locul unde traiesc. Ei pur si simplu vor fi impreuna. Chiar si prin cele mai grave greseli. Suferinta nu e un lucru rau. Daca o intelegi asa cum trebuie, ea te va intari in moduri in care uneori, dragostea nu o poate face.
      "Il iubesc!" / "Ma iubeste!"--cuvinte cu semnificatie pentru cei ce iubesc. Si cel mai frumos sentiment e sa stiu ca cel de alaturi imi cunoaste toate slabiciunile, imi stie toate greselile si totusi, inca ma considera absolut minunata si nu trebuie sa traiesc cu teama ca intr-o zi va descoperi ca nu mai sunt la fel! Vom cauta tot ce este pozitiv in fiecare zi pe care o traim impreuna, chiar daca in unele zile am cautat un pic mai mult Si nu ne judecati dupa coperta-voi vedeti doar ceea ce noi alegem sa va aratam!
   Tine-ma aproape de inima ta, impartaseste-ti bataile inimii cu mine. Ne iubim fara motiv, si din cauze absolut inexplicabile, tu imi intelegi gandurile inainte sa devina propozitii. Ma simt imediat coplesita de caldura si devii un izvor de fericire si placere in viata mea. Nu pot sa explic, ci mai degraba sa apreciez existenta ta. Fara dragoste, tot ce vor reusi vreodata oamenii e sa scoata la iveala tot ce e mai rau si mai malefic in ei.
      Se iubesc, dar nu e atat de simplu. Au trait lucruri pe care, poate si-ar fi dorit sa nu le traiasca. Au facut lucruri pe care si-ar fi dorit sa le poata lua inapoi! Apoi se intreaba de ce au fost aruncati in mijlocul a toate-de ce au trebuit sa sufere in modul in care au facut-o! Dar au curajul sa ridice stiloul si sa rescrie povestea. Vremurile grele dezvaluie intotdeauna oamenii adevarati care sunt meniti sa fie acolo.
        Dragoste nu creste in copaci. Dar e mai inalta decat tot ce nu poti atinge. Nu te indragosti de "dragostea" pe care o pui intentionat pe umerii altora, de idealul care creste in ochii tai. Atunci cand vor pleca si vor lasa numai dezastru in urma lor, vei intelege de ce uraganele au fost numite dupa oameni. Realitatea e mai buna decat orice iluzie. Deseori, nu e despre cate pagini are scrisoarea lui de dragoste, ci despre cum va scrie ea pentru el in culoatea lui preferata.
      Nu sunt perfecta, fac greseli, ranesc oameni, dar cand spun ca "Imi pare rau", vorbesc foarte serios! Viata nu vine cu instructiuni, traiesti si inveti. Si nu e vorba despre cum le facem, ci modul in care le corectam ne defineste.
     "Pot sa o iau de la capat?"
     "Putem sa fim din nou straini?"
     "Lasa-ma sa ma prezint!"
       Putem sa radem si sa ne vorbim din nou, sa refacem aceleasi greseli din care nu am invatat nimic, sa venim cu glume noi si sa cream noi amintiri- dar amandoi stim ca, intunericul nu face ca ranile sa dispara...doar le face mai greu de observat!
      Nu cara peste tot greselile tale. In loc de asta, pune-le sub picioare si foloseste-le ca si un pasaj pe care vei trece. Nu regreta niciodata ca ai gresit, regreta ca nu ai invatat din ele. Nu meriti o a doua sansa daca faci aceeasi greseala la infinit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu